SHANYI LENMAN

minangka perusahaan khusus ing produksi loader lan truk mixer mandhiri.

Nyuwun kutipan

PRODUK FITUR

Produk seri loader abot LEHMAN, aksesoris pencocokan paling apik domestik lan internasional, kualitas andal, memenuhi persyaratan humanisasi, wis ngembangake kantor ing luwih saka 10 negara ing saindenging jagad, lan produke diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata India , lran, Rusia, Libya, Vietnam, Tanzania, Afrika Selatan, Ethiopia lan Brasil.
  • Wheel loaders

    Loader rodha

    Perusahaan duwe kekuatan komprehensif sing kuat, nggabungake riset lan pangembangan produk, produksi, penjualan lan layanan, lan dadi pemimpin utama kanggo entuk lisensi produksi peralatan khusus lan manufaktur liwat sertifikasi CE CE, sertifikasi sistem mutu internatinal ISO9001
  • Self loading mixer truck

    Truk mixer loading dhewe

    Produk iki bisa ngganti set generator, loader, mixer lan tanker. Uga luwih saka enem staf, minangka generasi anyar produk utama industri bangunan. Tangki kasebut bisa diputer nganti 270 derajat tanpa ujung mati ing telung sisi.
  • Front End Loaders

    Loader Akhir Pungkasan

    Bingkai sing dikuatake, pusat distribusi gravitasi cukup, kapasitas nggawa sing kuwat.
  • export trade

    perdagangan ekspor

    produk diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata India, lran, Rusia, Libya, Vietnam, Tanzania, Afrika Selatan, Ethiopia lan Brasil.
ndeleng liyane

Proyek paling anyar

  • patent patent

    30

    paten
  • years years

    20

    taun pengalaman
  • qualified qualified

    40

    barang sing mumpuni
  • Established Established

    2009

    Diadegake

Warta Paling Anyar

  • Operasi Loader enem tips supaya sampeyan ...

    04 Sep, 20
    Operator loader sing apik bisa ngerti kanthi cetha carane ngoptimalake mesin kasebut nalika nyopir loader, nyuda panggunaan mesin, nyuda konsumsi bahan bakar, lan ngrampungake kerja kanthi cepet lan cepet. Nenem cara ...
  • Kelas Lehman: Nggunakake Ketrampilan kanggo Loader ing ...

    04 Sep, 20
    Loader minangka salah sawijining jinis mesin pemuat bumi lan watu sing dipasang dhewe sing akeh digunakake ing proyek konstruksi kayata dalan gedhe, jalur kereta api, konstruksi, tenaga listrik, pelabuhan, tambang, lan liya-liyane.
  • SHANYI LENHAM “shine” 2019 China (Qingdao) International Agricultural Machinery Exhibition CAME

    SHANYI LENHAM "sumunar" 2019 Ch ...

    14 Agustus, 20
    Saka 30 Oktober nganti 1 November, Pameran Mesin Pertanian Internasional China 2019, disponsori dening Asosiasi Sirkulasi Mesin Pertanian China, China ...
  • Shanyi Lehman Product Features

    Fitur Produk Shanyi Lehman

    14 Agustus, 20
    Radiator sing gedhe banget: Radiator nggunakake sistem disipasi panas independen jinis piring canggih internasional kanggo njamin kualitas minyak lan kontrol suhu. Radiator ukurane wong: Iklan radiator ...

Menarik ing LENMAN?

Ana luwih saka 80 personel teknis menengah lan senior ing industri, luwih saka 700 karyawan, lan tim riset ilmiah sing kuwat wis njamin riset lan pengembangan independen perusahaan, utamane kerja sama jangka panjang karo clleges universitas lan universitieThus, kualitas tinggi tim perusahaan dibangun.
SHANYI LENMAN

minangka perusahaan khusus ing produksi loader lan truk mixer mandhiri.

Nyuwun kutipan