LENMAN

minangka perusahaan khusus kanggo produksi loader lan truk mixer mandhiri.

Nyuwun kutipan

PRODUK FITUR

Produk seri loader abot LEHMAN, aksesoris pencocokan paling apik domestik lan internasional, kualitas andal, memenuhi persyaratan humanisasi, wis ngembangake kantor ing luwih saka 10 negara ing saindenging jagad, lan produke diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata India , lran, Rusia, Libya, Vietnam, Tanzania, Afrika Selatan, Ethiopia lan Brasil.
  • Wheel loaders

    Loader rodha

    Perusahaan duwe kekuatan komprehensif sing kuat, nggabungake riset lan pangembangan produk, produksi, penjualan lan layanan, lan dadi pemimpin utama kanggo entuk lisensi produksi peralatan khusus lan manufaktur liwat sertifikasi CE CE, sertifikasi sistem mutu internatinal ISO9001
  • Self loading mixer truck

    Truk mixer loading dhewe

    Produk iki bisa ngganti set generator, loader, mixer lan tanker. Uga luwih saka enem staf, minangka generasi anyar produk bangunan industri utama. Tangki kasebut bisa diputar 270 derajat tanpa ujung mati ing telung sisi.
  • Front End Loaders

    Loader Akhir Pungkasan

    Bingkai sing dikuatake, pusat distribusi gravitasi cukup, kapasitas nggawa sing kuwat.
  • export trade

    perdagangan ekspor

    produk diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata India, lran, Rusia, Libya, Vietnam, Tanzania, Afrika Selatan, Ethiopia lan Brasil.
ndeleng liyane

Proyek paling anyar

  • patent patent

    30

    paten
  • years years

    20

    taun pengalaman
  • qualified qualified

    40

    barang sing mumpuni
  • Established Established

    2009

    Diadegake

Warta Paling Anyar

  • A Self Loading Concrete Mixers  that cannot be rejected

    Mixer Beton Ngunggah Sendiri sing ...

    26 Nov, 20
    A Mixer Beton Ngunggah Sendiri sing ora bisa ditolak Sajrone pirang-pirang taun pungkasan proyek teknik, Mixer Concrete Self Loading wis saya saya dhuwur. Apa ing kutha, kutha, utawa ing ...
  • Do you know the six tips to become a good Front End Loaders operator?

    Apa sampeyan ngerti enem tips dadi apik ...

    26 Nov, 20
    Operator Front End Loaders sing jelas ngerti carane nggunakake mesin nalika nyopir loader, nyuda panggunaan mesin, nyuda konsumsi bahan bakar, lan ngrampungake kerja kanthi cepet lan cepet. Sing ngetutake ...

Menarik ing LENMAN?

Ana luwih saka 80 personel teknis menengah lan senior ing industri, luwih saka 700 karyawan, lan tim riset ilmiah sing kuwat wis njamin riset lan pengembangan independen perusahaan, utamane kerja sama jangka panjang karo clleges universitas lan universitieThus, kualitas tinggi tim perusahaan dibangun.
SHANYI LENMAN

minangka perusahaan khusus kanggo produksi loader lan truk mixer mandhiri.

Nyuwun kutipan