Shandong Jufenglong Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Inovasi ngganti tembung, kualitas nggawe masa depan!

 Inovasi ngganti tembung, kualitas nggawe masa depan! LTD mesin Shan Yi, sing dununge ing Laizhou, provinsi Shandong, didegaké ing taun 1990an. Perusahaan iki jembaré 4000 sqm lan nduwe lokakarya produksi modem 20000 sqm kanthi investasi total 200000000 yuan, iku perusahaan khusus ing produksi loader lan mixer truk mixer. Ngasilake 50000 loader lan 8000 truk mixer mandhiri. Perusahaan duwe kekuatan komprehensif sing kuat, nggabungake riset lan pangembangan produk, produksi, penjualan lan layanan, lan dadi pemimpin utama kanggo entuk lisensi produksi peralatan khusus lan manufaktur liwat sertifikasi CE CE, sertifikasi sistem mutu internatinal ISO9001, saiki, ana luwih saka 80 personel teknis tengah lan senior ing industri, 

luwih saka 700 karyawan, lan tim riset ilmiah sing kuwat wis njamin riset lan pengembangan independen perusahaan, utamane kerja sama jangka panjang karo clleges universitas lan universitieThus, tim perusahaan berkualitas tinggi dibangun. Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut ngenalake Laser Cutting lan peralatan kosong ing Jerman lan peralatan robot las Jerman. Garis lukisan ing bengkel kasebut minangka garis pemandangan sing apik, saengga merek loader pisanan ora ana maneh dadi pembicaraan kertas, kinerja produk sing apik banget, layanan purna jual sing apik, rega produk sing cukup, luwih saka 600 toko sawise-sales wis menang pasar sing wiyar kanggo perusahaan kasebut, lan produk kasebut adol banget ing luwih saka 30 provinsi lan kutha ing saindenging negara, wis ngembangake kantor ing luwih saka 10 negara ing saindenging jagad, lan produke diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata India, lran, Rusia, Libya, Vietnam, Tanzania, Afrika Selatan, Ethiopia lan Brasil.

Janji Kita

"Kanggo nggawe merek lan entuk keunggulan," iku tujuane terus-terusan kanggo wong-wong Shan Yi, lan perusahaan kasebut mesthi ngetrapake wiwit didegake ", nggawe merek perusahaan adhedhasar kejujuran," filosofi bisnis ", kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing paling dibutuhake lan layanan sing paling memuaskan ”, kanggo prinsip inovasi sing tepat wektu, keunggulan kualitas, lan nggawe sistem layanan sing lengkap lan cepet, bakal nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

SHAN YI LENMAN seneng banget marang para dealer lan pelanggan kesetiaan saka saindenging negara supaya teka ing perusahaan kasebut kanggo negosiasi bisnis. 

Perusahaan Kita

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap