Shandong Jufenglong Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

Taman Industri Shahe, Kota Laizhou, Provinsi Shandong

Telpon

Sales: 0086-18853526715

Dhukungan: 0086-0535-2812755

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita