FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan produsen utawa pedagang?

Kita minangka produsen mesin konstruksi, mesin pertanian lan mesin press power. Sejatine, kita ngasilake bagean-bagean ing pabrik dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Bakal nuduhake foto produk lan paket sampeyan
sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Apa syarat pengiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umume, butuh 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pangiriman tartamtu gumantung
ing item lan jumlahe pesenan sampeyan. Kadhangkala kita duwe saham.

Apa sampeyan kepengin dadi dealer karo perusahaan lokal?

Ya, kita cukup kasengsem karo bisnis iki. Kita pengin kerja sama karo mitra lokal kanggo adol mesin Dunia liyane ing pasar lokal lan nyuplai layanan sing luwih apik.

Apa kabijakan babar pisan sampeyan? Apa garansi produk?

Kita bisa nyuplai garansi setaun kanggo mesin kita. Kita bakal nyedhiyakake bagean kanthi gratis ing babar pisan. Kita bisa ngirim insinyur menyang papan pelanggan yen ana masalah kualitas gedhe. Kita bisa nyedhiyakake internet utawa nelpon layanan kapan wae.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake sawetara video ing pabrik lan mesin sing digunakake?

Ya, bukak Facebook kanggo njupuk video liyane.

Kepiye carane nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat;
2. Kita ngurmati kabeh pelanggan minangka kanca lan tulus nggawe bisnis lan kekancan karo dheweke,
ora preduli saka ngendi.

Pengin kerja sama kita?