Katrangan singkat:

Jinis: YCD4P22T-130

Total pamindahan, silinder: 4580cc, papat baris

Injeksi: injeksi langsung lan kontrol mekanik.

Sistem adhem: pendinginan banyu, saringan udara garing

Daya maksimal: 95Kw

Torsi maksimum: 495Nm, 1800r / min


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter teknis kinerja

  Model LM5800 (4CBM)
Gandar Jembatan khusus mixer
 Bobot umume 8500Kg
Model mesin YCD4P22T-130
 Daya sing dirating 95KW
Kacepetan 30Km
Radius puteran minimal 5m
Ukuran sakabèhé 7220 * 2380 * 3460mm

Spesifikasi teknis

Mesin Diesel:

Jinis: YCD4P22T-130

Total pamindahan, silinder: 4580cc, papat baris

Injeksi: injeksi langsung lan kontrol mekanik.

Sistem adhem: pendinginan banyu, saringan udara garing

Daya maksimal: 95Kw

Torsi maksimum: 495Nm, 1800r / min

Sistem Listrik:

Generator: Baterai 28V-1500: 100AH ​​(550A)

Setir:

Dibantu dening kekuwatan sensor sensor pamindahan dobel ing setir kanggo muter, kemudi sing diartikulasikan.

4 * 4 Rodha Papat:

Kothak gir Konverter torsi hidrolik, pompa minyak gir hidrolik mbukak, lan kontrol gir mbalikke kanggo ngontrol kacepetan kerja lan kacepetan lelungan.

Kacepetan:

Loro Gir Maju, loro gir mbalikke

Kacepetan pisanan: 0-7km / jam, kacepetan dhuwur nomer loro: 17-33km / jam

Kacepetan kaping pisanan: 0-6km / jam, kacepetan paling murah nomer loro: 6-12km / jam

Gandar lan Ban:

Poros nyuda hub khusus-digawe ing poros ngarep / mburi, kothak gir sambungan flange.

As mburi, osilasi (+ - 10 °)

Tirus : 1680-20

Rem:

Rem cakram eksternal lan rem darurat tumindak ing rodha papat. Rem sirkuit ganda independen lan kontrol tangan kanggo rem 

Sistem banyu:

Rong sistem pasokan banyu, saka panganan banyu njaba, bisa langsung menyang drum utawa tank banyu.

Kapasitas total rong tank banyu sambung sing diposisikan ngelawan yaiku 612L

Meter aliran visual, asupan banyu roller kanthi kontrol tangan.

Makuxing lan mbongkar:

Gendhing kerucut dobel kanthi sekrup nyampur spiral dobel lan sisih ngisor cembung.

Volume Geometris saka drum 5800L    

 Kacepetan rotasi Drum yaiku 22r / menit.

Rotasi Drum kanthi nggunakake motor hidrolik pompa gir, katup kontrol tangan ing ruang operasi lan mburi mesin mixer.

Ngunduhake chute kanthi nggunakake siji sing bisa diatur kanggo ngontrol miring.

Minangka konfigurasi standar, kita bisa nyedhiyakake unit extension chute.

Sistem Hidrolik Peralatan:

Tingkat aliran maksimum: 40 / 63L / min.

Tekanan maksimum: 20Mpa

Kontrol servo-distributor papat elemen kanthi joystick multi-fungsi.

Penukar panas aluminium kanggo pendinginan minyak hidrolik.

Nalika suhu tekan 55 °, kanthi otomatis bakal mbukak piranti pendingin hidrolik, mbukak otomatis piranti pendingin hidrolik, asupan sirkuit tertutup kanthi saringan minyak sing bisa diganti saka njaba 

Loading:

Memuat lengen bisa dilengkapi sensor ngukur, Piranti muatan nganggo ember lan angkat tangan sing dikendhaleni silinder hidrolik tumindak kaping pindho. Kontrol manual inlet feed duwe fungsi cepet standar.

Kapasitas: 500L Wektu: 5

Taksi:

Taksi tertutup kanthi sistem pemanas, nyingkirake ing jendhela ngarep, kursi sing dikamanusi manungsa, suspensi fleksibel lan penyesuaian dhuwur diwenehake.

Pangopènan lan ngisi minyak:

Tangki bahan bakar: 165L

Kapasitas sistem hidrolik total: 165L

Minyak mesin: 16L

Bobot:

Bobot operasi: 9800kg

Bobot Maks: 19800kg

Kapasitas beban maksimal: 10000kg.

Skenario aplikasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita