• A Self Loading Concrete Mixers  that cannot be rejected

    Mixer Beton Ngunggah Sendiri sing ora bisa ditolak

    A Mixer Beton Ngunggah Sendiri sing ora bisa ditolak Sajrone pirang-pirang taun pungkasan proyek teknik, Mixer Concrete Self Loading wis saya saya dhuwur. Apa ing kutha, kutha, utawa ing gunung, sampeyan bisa ndeleng "dedeg piadeg" cilik lan fleksibel, Feedi ...
    Waca liyane
  • Do you know the six tips to become a good Front End Loaders operator?

    Apa sampeyan ngerti enem tips kanggo dadi operator Front End Loaders sing apik?

    Operator Front End Loaders sing jelas ngerti carane nggunakake mesin nalika nyopir loader, nyuda panggunaan mesin, nyuda konsumsi bahan bakar, lan ngrampungake kerja kanthi cepet lan cepet. 6 tips ing ngisor iki bakal ndadekake sampeyan dadi operator loader sing apik! Ayo delengen. 1. Cahya Nalika Loader Akhir Pungkasan ...
    Waca liyane
  • What are the characteristics of the Wheel Loaders steering system?

    Apa ciri sistem kemudi Wheel Loaders?

    Saiki, sistem kemudi hidrolik Loaders Loaders kita nggunakake sistem pompa kuantitatif terbuka, sing ditondoi kanthi struktur sederhana lan disipasi panas sing cukup. Sistem hidrolik setir dipérang dadi sistem sing ana lan sistem sing ora ana ing sambungan. Sistem konfigurasi nuduhake ...
    Waca liyane
  • Operasi Loader enem tips supaya sampeyan bisa dadi operator loader sing apik

    Operator loader sing apik bisa ngerti kanthi cetha carane ngoptimalake mesin kasebut nalika nyopir loader, nyuda panggunaan mesin, nyuda konsumsi bahan bakar, lan ngrampungake kerja kanthi cepet lan cepet. Nem cara supaya sampeyan dadi operator loader sing apik 6 tips ing ngisor iki bakal ndadekake sampeyan dadi operator loader sing apik! Ayo ta ...
    Waca liyane
  • Kelas Lehman: Nggunakake Ketrampilan kanggo Loader ing Nem Operasi

    Loader minangka salah sawijining jinis mesin pemuat bumi lan watu sing dipasang dhewe sing digunakake ing proyek konstruksi kayata dalan gedhe, dalan sepur, konstruksi, tenaga listrik, port, tambang, lsp. Umume digunakake kanggo nyodhog bahan akeh kayata lemah, pasir, jeruk, lan batu bara. Nggali bijih ...
    Waca liyane
  • SHANYI LENHAM “shine” 2019 China (Qingdao) International Agricultural Machinery Exhibition CAME

    SHANYI LENHAM "sumunar" 2019 Pameran Mesin Pertanian Internasional China (Qingdao) TUNGGAL

    Saka 30 Oktober nganti 1 November, Pameran Mesin Pertanian Internasional China 2019, disponsori dening Asosiasi Sirkulasi Mesin Pertanian China, Asosiasi Mekanisasi Pertanian China, lan Asosiasi Industri Mesin Pertanian China, yaiku ...
    Waca liyane
  • Shanyi Lehman Product Features

    Fitur Produk Shanyi Lehman

    Radiator sing gedhe banget: Radiator nggunakake sistem disipasi panas independen jinis piring canggih internasional kanggo njamin kualitas minyak lan kontrol suhu. Radiator ukurane wong: Radiator nggunakake sistem independen panel independen internasional kanggo mesthekake yen kualitas saringan minyak lan ...
    Waca liyane