Operator Front End Loaders sing jelas ngerti carane nggunakake mesin nalika nyopir loader, nyuda panggunaan mesin, nyuda konsumsi bahan bakar, lan ngrampungake kerja kanthi cepet lan cepet.
6 tips ing ngisor iki bakal ndadekake sampeyan dadi operator loader sing apik! Ayo delengen.
1. Cahya
Nalika Loaders Pungkasan Ngarep bisa digunakake, tumit cedhak karo jubin taksi, piring sikil lan pedal akselerator tetep sejajar, lan pedal gas ditekan alon-alon.
2. Mantep
Nalika Loaders End End wis dienggo, throttle kudu mesthi stabil. Ing kahanan operasi normal, bukaan throttle udakara 70 ~ 80%.
3. Ninggalake
Nalika Loaders Pungkasan Ngarep bisa digunakake, piring sikil kudu dipisahake saka pedal rem, lan dipasang ing jubin taksi tanpa mlaku ing pedal rem.
Loader asring nggarap situs konstruksi sing ora rata. Yen sikil mesthi ana ing pedal rem, gerakan awak munggah lan mudhun bakal nyebabake supir kanggo nggeget pedal rem kanthi ora sengaja.
Ing kahanan normal, kudu ngontrol kahanan mesin lan ngalih gir kanthi ngontrol penundaan throttle.
Iki ora mung ngindhari kakehan sistem pengereman sing disebabake amarga rem asring, nanging uga ndadekake penambahan kacepetan loader cepet.
4. Rajin
Nalika Loaders End End bisa digunakake, utamane nalika shoveling, shovel kudu shovel kebak bahan kanthi muter kanthi ngangkat lift lan kontrol kontrol ing kahanan throttle stabil.
Penarik siklik ngangkat lan ngowahi tuas kontrol ember diarani "rajin".
Proses iki penting banget lan duweni pengaruh gedhe marang konsumsi bahan bakar.
5. Koordinasi
Koordinasi minangka kerjasama organik ing antarane ngangkat lan silinder kontrol ember. Proses penggalian sekop umum Front End Loaders yaiku luwih dhisik nyelehake ember ing lemah lan drive kanthi lancar menyang tumpukan.
Nalika ember shoveled sejajar karo tumpukan materi lan nemoni resistensi, prinsip ngundhakake lengen luwih dhisik banjur ditarik ember kudu luwih dhisik.
Iki bisa nyingkiri resistensi ing sisih ngisor ember kanthi efektif, saengga tenaga breakout maksimal bisa ditindakake.
6, dilarang banget
Sing pertama dilarang banget kanggo jeblugan katup. Ora preduli apa Loaders End End mlaku-mlaku utawa nalika ngemot shovel, aja mlaku kanthi cepet, lan tetep kontrol kontrol akselerator tetep stabil. Cukup nyuda lan nyuda kegagalan sing digawe manungsa ing operasi.
Kapindho, skidding ban dilarang banget. Nalika Loaders End End lagi dienggo, ban bakal mudhun nalika nemoni resistensi lan nambah katup. Fenomena kasebut biasane disebabake dening operasi sing ora bener dening supir, sing nambah konsumsi bahan bakar lan ngrusak ban.
Sing nomer telu yaiku nglarang nyetir roda mburi kanthi ketat. Amarga kekuatan penggalian gedhe saka loader, driver biasane shovels lemah asli lan bukit watu lan operasi liyane. Yen operasi kasebut ora cocog, roda loro ing mburi gampang diangkat saka lemah. Inersia kebangkrutan tumindak miring iki bakal nyebabake agul-agul ember pecah lan ember cacat; nalika rodha mburi diiringake dhuwur, gampang uga welding saka pigura ngarep lan mburi lan struktur liyane bisa retak, utawa malah piring kasebut rusak.
Kaping papat yaiku nglarang nyerang tumpukan kanthi ketat. Kanggo shoveling bahan umum, loader bisa dioperasikake ing gir II (girboks pitung kacepetan, gir gir telung kacepetan pareng nggunakake gir liyane), lan pareng banget ora kena pengaruh tumpukan materi ing gir ing ndhuwur gir II. Cara sing bener yaiku ngalih menyang gir I wektu kanggo ngrampungake proses shoveling nalika ember nyedhaki stockpile.
Apa sampeyan kelingan enem tips sing dijelasake kanggo sampeyan?


Wektu kiriman: Nov-26-2020