Radiator sing gedhe banget:
Radiator nggunakake sistem disipasi panas independen jinis piring canggih internasional kanggo njamin kualitas minyak lan kontrol suhu.
Radiator ukurane wong:
Radiator nggunakake sistem panel independen independen internasional kanggo mesthekake yen kontrol saringan kualitas minyak lan suhu.
Filter:
Nggunakake filter nyedhot swasenyap, sing gampang dijaga lan gampang dijaga. Nglindhungi efek komponen hidrolik kanthi efektif.
Filter (Cleaner):
Iki nganggo filter minyak segel mandhiri kanthi akurasi sing dhuwur lan pangopènan sing gampang. Pompa dobel nyaring minyak kanggo nylametake bagean hidrolik kanthi efektif.
Motor dual torsi dhuwur:
Konfigurasi dual pump domestik pertama, tambah torsi motor!
Motor dobel kanthi torsi dhuwur:
Konfigurasi dobel kaping pindho ing China bisa nambah torsi motor.
pompa ouble:
Pompa gir sing gegandhengan dobel gampang dijaga, tekanan dhuwur, ora gampang dipakai, lan nambah port inlet lan outlet kanggo mesthekake laju aliran sing dibutuhake ing kabeh mesin. Pompa gir duplex:
Kelengkapan pompa gir duplex, tekanan tinggi, notease. Iki nambah oilinlet lan outlet lan njamin tingkat aliran wholemachine sing ana


Wektu kiriman: Aug-14-2020