Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter teknis kinerja

 Beban sing dirating Bobot operasi Eapacity ember
 1600 kg 4000 kg 1,0 m5
 Ukuran Maks. Dhuwur mbuwang Maks. Kacepetan Travel
5630x 1860 x 2740 mm 3130 mm 20 km / jam
 Kekuwatan Kontrol Joystick Ukuran ban
42 kw Mekanik
23.5 / 70-16
Jembar ember Jembar lengen Dumping Reach
1860 mm 25 mm 820 mm
Mesin Gandar Panularan
YUNNEI YN27 cilik (Red poros) 265

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita