Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter teknis kinerja

 Beban sing dirating Bobot operasi Eapacity ember
 2200 kg 5000 kg 1,2 m '
 Ukuran Maks. Dhuwur mbuwang Maks. Kacepetan Travel
6170 x 2010 x 2790 mm 3400 mm 25 km / jam
 Kekuwatan Kontrol Joystick Ukuran ban
76 kw Hidrolik
16 / 70-20
Jembar ember Jembar lengen Dumping Reach
1950 mm 30 mm 720 mm
Mesin Gandar Panularan
YUNNEI YN38GBZ 28B Pisahake kacepetan dhuwur lan kurang Panularan otomatis

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita