Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter teknis kinerja

 Beban sing dirating Bobot operasi Eapacity ember
 2800 kg 8500 kg 1,6 m3
 Ukuran Maks. Dhuwur mbuwang Maks. Kacepetan Travel
6990 x 2405 x 3110 mm 3690 mm 30 km / jam
 Kekuwatan Kontrol Joystick Ukuran ban
92 kw Hidrolik
17.5-25
Jembar ember Jembar lengen Dumping Reach
2405 mm 35 mm 740 mm
Mesin Gandar Panularan
WEICHAI WP6G125E23
Reducer hub gedhe Panularan otomatis

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita